Gæster og fester

Henrik fra Stevns på harmonika sammen med Frederik ved et arrangement i Broby. Fotograf Birthe Duschek.

Dans med gæster til fester

Jeg tilbyder dans med dine gæster. Jeg har sørget for dans ved adskillige fester, firmaarrangementer og andet gennem årene: konfirmationer, runde fødselsdage, havefester, firmafester og meget mere. 

Hvordan og hvornår

Typisk foregår det mellem hovedret og dessert eller mellem dessert og kaffe, men det kan også være en rystesammenting før maden. Det varer gerne 45-60 min . Det er passende for almindelige selskaber. Vi når 3-6 danse, hvor alle kan være med. Man får rørt sig efter flere timer ved bordet, stemningen løftes yderligere, og alle bliver rystet sammen på nye måder, og nye samtaler og fællesskaber opstår.

Det praktiske

Jeg tilpasser selvfølgelig forløbet til din særlige begivenhed. 

Du kan også tilkøbe flere musikere, hvis det er et stort selskab-. Eller måske har du bare lyst til et større orkester. Lad os tage en snak om dine særlige ønsker.

 

 

-Helt og særdeles opløftende - folkedans bringer folk sammen, letter stemningen og spreder glæde - og Henrik styrerede på bestemt og kærlig vis hele flokken, så vores sommerfest blev en endnu mere sjov og mindeværdig oplevelse. Det kan på det varmeste anbefales at få Henrik på besøg. - Asger, bofællesskabet Munksøgård.

 

-Kære Henrik. Tusind tak for i går! Vi fik utrolig god respons  fra vores gæster, der havde fået en god oplevelse med at danse folkedans. Du styrede "flokken" med stor ro og et lunt overskud. Venlig Hilsen Anita.