Henrik er super pædagogisk og skarp til at forklare de små tricks, som får det hele til at føles lidt bedre i dansen. Nordisk Dans KBH

 

 

Mine største styrker som underviser er:

-at jeg har lært det hele som ung og voksen, så jeg husker på egen krop, hvilke ting, der var svære og lette, og hvordan og hvad, der fik mig til at forstå og siden lære det. Alle disse erfaringer bruger jeg aktivt, når jeg skal udlære det samme stof til andre i dag.

-at jeg har skabt mig nogle arbejdsmetoder med klar pædagogisk progression, der bygger på at komprimere det samlede materiale til nogle forholdsvis få grundprincipper, der hvis man får dem lært, gør det muligt at danse det hele. Metoderne kan nemt afstemmes efter forskellige målgrupper og sværhedsgrader, og ofte underviser jeg på flere forskellige niveauer samtidig. 

-at jeg har erfaring og bredde med mig fra alle de forskellige sideordnede folkekulturelle dansemiljøer og dermed overblik over et kæmpe materiale, som jeg trækker på, når jeg sammensætter undervisning til enhver situation og ethvert behov.

-at jeg anvender denne bredde til at gøre mine elever/kursister så brede som muligt, forstået på den måde, at de får viden og rytmiske og motoriske erfaringer til at udnytte på folkemusik i sin bredeste betydning både historisk korrekt og improviseret med deres egen holdning dertil. Lysten til at lege med forlægget, så det bliver dans til musik og ikke blot et musealt billede af en forgangen kultur, er vigtig. 

-at jeg er god til at finde niveauet i hver enkelt undervisningssituation og skabe passende udfordring derefter, så der altid sker en udvikling med gruppen og den enkelte.   

 

        

Anbefalinger

Foto Franseska Mortensen www.franseska.dk

-Tusind tak for en helt fantastisk workshop. Jeg har aldrig før lært så meget dans på så kort tid.  Jesper 

-Samme tak fra mig for et udbytterigt og - som altid med dig, Henrik - kærligt kursus i            søndags. Gunver

-Helt og særdeles opløftende - folkedans bringer folk sammen, letter stemningen og spreder glæde - og Henrik styrerede på bestemt og kærlig vis hele flokken, så vores sommerfest blev en endnu mere sjov og mindeværdig oplevelse. Det kan på det varmeste anbefales at få Henrik på besøg. - Asger, bofællesskabet Munksøgård.

-Henrik var perfekt. Tålmodig, grineren og dygtig danseintruktør. Rune 

-Hej Henrik. Tak for sidst. Det var en stor fornøjelse at blive instrueret af dig - tak for god instruktion, godt humør, stort engagement og tålmodighed. Både børn og voksne er svævende. MVH Lene, Tønder Grundskole

-Som voksen ser jeg nu dit mål med alt det du lærte os som børne- og ungdomsdansere. Hvor jeg end kommer, kan jeg danse det hele. Clara under et stort fællesnordisk stævne.

 

          

 

Hvis du vil vide mere om, hvor og hvornår jeg underviser:

 

Meld dig ind i min facebookgruppe "Dans med Henrik fra Stevns" https://www.facebook.com/groups/1873528882735711/ , så får du automatisk besked, når jeg udbyder kurser eller workshops.

Man kan også kigge på min facebookside "Henrik fra Stevns" https://www.facebook.com/Henrik-fra-Stevns-1235463973150719/ 

Eller gøre sig til ven med "Henrik fra Stevns"